Glædelig jul og godt 2023 fra Artnbirth

To eksamner afleveret og een til starter 2/1-2023 og en baby som er overalt og ikke sover, så er det ikke så nemt at få tid til at blogge. Men her er en julehilsen og opskrift på nemme sukker- og hvede-fri veganske brunekager, som smager guddommeligt.

1. Her er vi alle 9, hele vrimlen 

med Vidar og Emmanuel som 2 stjerner på himlen. 

Et år med 5 levende børn, store og små, så er himlen aldrig rigtig grå.

2. I stor taknemmelighed stiller vi op, 

til julekortfotografering fint og flot. 

Sådan stod vi både lang og kort, og smilede til hundelufterne på Charlottenlund fort.

3. Uafbrudt nattesøvn står dog højt på ønskelisten, 

for far og mor sover meget lidt på grund af baby sidsten. 

Vi glæder os over det er sidste gang, 

vi synger den trætte forældres sang.

4. Endnu et år på SU, man kan kun smile, 

når priserne er helt debile. 

Heldigvis har vi Airbnb og kreativitet, ellers var vi sørme ilde stedt.

5. Et par flinke mænd kom hjem til os og bankede ydermuren ind, 

nu sidder vi i spisestuen og nyder solens skin. 

Hurra for murene og tømrer-Peder 

som lærte børnene nye eder.

6. En god fremtid for os alle 7 er rammen, 

vi fylder den ud hver især og sammen. 

Vi hjælpes ad over bjerge og bump, sådan kommer vi hele vejen rundt.

7. Vi ønsker jer det smukkeste nye år, selv under temmelig svære vilkår. 

Samt den fineste højtid hver især, 

med dem du griner sammen med og dem du har kær🌟

Brunekager:

1000 g mandler blendes længe til mel – tilsættes

400 g kokossukker og

3 pk brunekagekrydderi + gerne ekstra kanel ….blender videre

så 200 g “fri” margarine….blender videre…tilsæt lidt ca 1 dl vand ….blender videre til det er marcipanish

rul det med 4 spk sukat og ditto pomerans. Smid i fryser 2 timer eller køleskab til næste dag. Skær i skiver og bages 10-20 min ved 180 grader.

De er næsten sunde. Vi ses i 2023

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait